За нас

Информация относно дружеството, което обработва данните Ви:
Наименование: ЗЕНИРА  ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ: 204644656
Седалище и адрес на управление: гр. София 1142, бул. Евлоги и Христо Георгиеви № 9
Адрес за кореспонденция: гр. София 1142, бул. Евлоги и Христо Георгиеви № 9
Телефон: 02/9077720
Адресът на нашия сайт: https://academy.zenira.bg.

Какви лични данни събираме и защо

Видове лични данни, които събира, обработва и съхранява нашето дружество

ЗЕНИРА ЕООД събира, обработва и съхранява доброволно предоставени от Вас лични данни като: имена, мобилен телефон, и-мейл, адрес, дата на раждане, ЕГН, пол, учебно заведение,  аудио/визуални материали, медицинска информация за кандидата, участник в съответната програма, семеен статус. Информацията се събира съобразно заявената услуга.

Цели на събирането и обработването на лични данни

ЗЕНИРА ЕООД събира и обработа лични данни за следните цели:

  • Обработка на постъпило запитване за предоставяне на съответната услуга;
  • Индивидуализация на страна по договор, обезпечаване на изпълнение на договора за предоставяне на съответна услуга;
  • Съдействие и консултация във връзка с образованието и езиковото обучение в България;
  • Изпращане на информация, бюлетин, каталог при изразено желание;
  • Статистически и счетоводни цели.

В случай, че личните данни се отнасят до лица под 16 години, Зенира ЕООД изисква изричното съгласие на родител/ законен представител / настойник за събирането и обработването на личните данни.

ЗЕНИРА ЕООД не събира, не обработва и не съхранява лични данни, които се отнасят за следното: расов и етнически произход , политически, религиозни или философски убеждения, генетични и биометрични данни, данни за сексуалния живот или ориентация.

Предвид неголемия обем на физически лица и техните лични ддани, не се провежда оценка на въздействието.

Коментари

Когато посетителите оставят коментари в сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и идентификатора на потребителския браузър, за да помогнат за откриването на спам.

Анонимен низ, базиран на имейл адреса ви, може да бъде предоставен на услугат Gravatar, за да бъде проверено дали я използвате. Политиката за поверителност на Gravatar е тук: https://automattic.com/privacy/. След като коментарът ви бъде удобрен, профилната ви снимка ще бъде видима публично към него.

Файлове

Ако качвате изображения в сайта, трябва да избягвате качването на изображения с вградени данни за местоположение (EXIF GPS). Посетителите на сайта могат да изтеглят и извлекат данни за местоположението от изображения в сайта.

Форми за контакт

ЗЕНИРА ЕООД събира, обработва и съхранява лични данни във връзка с осъществено запитване по и-мейл или телефон, изпълняване на сключен с Вас договор или предоставяне на услуги в областта на образованието в България, съгласно Закона за защита на личните данни, Общия регламент за защита на личните данни (ЕС) 2016/679 (GDPR), както и приложимото европейско и българско законодателство.

Бисквитки

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да разрешите запазването на вашите име, имейл адрес и уеб сайт в бисквитки. Те са за ваше удобство, така че да не е нужно да попълвате отново данните си, когато оставяте друг коментар. Тези бисквитки ще се пазят една година.

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна бисквитка, за да определим дали браузърът ви приема бисквитки. Тази бисквитка не съдържа лични данни и се изтрива, когато затворите браузъра си.

Когато влезете в профила си на сайта още няколко бисквитки
ще запазят информацията ви за вход и предпочитанията ви какво да виждате на екрана. Бисквитките за вход изтичат след два дни, а за предпочитанията на екрана след година. Ако изберете опцията за запомняне, информацията ви за вход ще се пази две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат изтрити.

Ако редактирате или публикувате статия една допълнителна бисквитка ще бъде запазена в браузъра ви. Тя няма да съдържа лични данни, а просто ще добави идентификатора на публикацията, която току що сте редактирали. Изтича след един ден.

Вмъкнато съдържание от други уебсайтове

Статиите на този сайт могат да бъдат вградени (видеа, изображения, съдържание и т.н.). Вграденото съдържание от други сайтове приема и се държи с посетителя на сайта като с посетител на собствения си сайт.

Тези сайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнителни инструменти за статистика от трети страни, да следят как работите с тези инструменти включително как потребявате вградено съдържание ако имате профил и сте влезли в него на сайта.

С кого споделяме данните ви

Цели на събирането и обработването на лични данни

ЗЕНИРА ЕООД събира и обработа лични данни за следните цели:

  • Обработка на постъпило запитване за предоставяне на съответната услуга;
  • Индивидуализация на страна по договор, обезпечаване на изпълнение на договора за предоставяне на съответна услуга;
  • Съдействие и консултация във връзка с образованието и езиковото обучение в България;
  • Изпращане на информация, бюлетин, каталог при изразено желание;
  • Статистически и счетоводни цели.

В случай, че личните данни се отнасят до лица под 16 години, Зенира ЕООД изисква изричното съгласие на родител/ законен представител / настойник за събирането и обработването на личните данни.

ЗЕНИРА ЕООД не събира, не обработва и не съхранява лични данни, които се отнасят за следното: расов и етнически произход , политически, религиозни или философски убеждения, генетични и биометрични данни, данни за сексуалния живот или ориентация.

Предвид неголемия обем на физически лица и техните лични ддани, не се провежда оценка на въздействието.

Колко дълго държим личните ви данни

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да можем автоматично да разпознаваме и одобряваме последващи ваши коментарите, вместо да ги задържаме в опашката за одобряване.

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайта могат да виждат и редактират тази информация.

Лични данни, които фигурират в счетоводни документи се съхраняват за съответния законоустановен срок.

Вашите права над личните ви данни

Ако имате профил в този сайт или сте оставяли коментари в него, можете да поискате да получите файл, съдържащ всички данни, които съхраняваме за вас, включително и данни, които сте ни предоставили. Също така можете да поискате да заличим личните данни, които съхраняваме за вас. Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.

Във връзка със защитата на личните Ви данни, Вие разполагате със следните права:

  • Право да оттеглите съгласието си – в случаите, когато личните Ви данни се обработват на основание дадено от Вас изрично съгласие;
  • Право на достъп до личните Ви данни – имате право да изискате и получите потвърждение дали се обработват данни, свързани с вас;
  • Право на коригиране или допълване – имате право да изискате коригане на неточни лични данни;
  • Право да бъдеш „забравен“ – имате право да изискате част от личните Ви данни или всички лични данни, предоставени от Вас да бъдат изтрити. ЗЕНИРА ЕООД не е длъжно да изтрие лични данни, ако ги събира и обработва с оглед спазване на правно задължение, което изисква обработване, предвидено в правото на ЕС или за изпълнение на задача от обществен инетерес или при упражняване на официални правомощия, които са му предоставени, по причини от обществен интерес в областта на общественото здраве, за установяването, упражняването или защита на правни претенции, за счетоводни цели.
  • Право на преносимост на данните – имате право да изтеглите или да получите, ако е технически осъществимо, Вашите лични данни, от един администратор към друг. Правото на преносимост на данните обхваща само данни, предоставени лично от субекта на данни, както и лични данни, събрани от неговата дейност;
  • Право на възражение – имате парво да възразите срещу обработването на личните Ви данни, включително когато това се отнася към процесите на директния маркетинг.

Как използваме вашите данни

Коментарите от посетителите могат да бъдат проверени чрез автоматична услуга за проверка за спам коментари.

Вашата информация за контакт

ЗЕНИРА ЕООД съхранява получените Ваши лични данни за срок от 5 години.

Информация, постъпила в резултат на запитване по мейл се съхраняват за срок от 5 години или до изричното писмено оттегляне на даденото съгласие от страна на лицето.

Допълнителна информация

За Ваше улеснение, по-долу може да намерите формуляри, които можете да използвате при упражняване на някои гореизложени Ваши права. При упражняване на което и да било от посочените права, дружестовто има право да изиска да удостоверите Вашата самоличност  и идентичност с лицето, за което се отнасят данните.

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимо законодателство за защита на личните Ви данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните Ви данни:

Наименование: Комисия за защита на личните данни.

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон: 02 915 3 518

Интернет страница: www.cpdp.bg

Как защитаваме личните ви данни

За да гаратира поверителността и защита на лничните Ви данни ЗЕНИРА ЕООД съхранява и опазва предоставената от Вас информация с помощта на разнообразни мерки /организационни и технически/.

Служителите на дружеството задължително опазват поверителността на личната Ви информация, спазвайки предвидените организационни и технически мерки.